lördag 31 december 2011

En promenad längs stranden...

Vaknar sent. Äter frukost. Läser DN för första gången på länge. Möter Karin ute på Lövhagen. Vi tar en promenad längs stranden. Solen lyser och det är några minusgrader. I vikarna håller isen på att formera sig i vackra mönster.



En härlig promenad. Tack Karin!

fredag 30 december 2011

Näst sista dagen...


Vaknar, äter frukost. Skickar ett sms till Pelle. Förmiddagspaddling? En timme senare möter jag Pelle och Carina nere vid NSS. De har med sig några nya Tiderace kajaker. Spännade. Solen ligger på. Den värmer något! Eller det kanske bara är ett önsketänkande? Vi har passerat årets mörkaste dag och nu ljusnar det minut för minut.


Möter Bosse Svedman. Om man är tidigt uppe är det inte ovanligt att man möter Bosse som är på väg in efter en morgontur. Han fyllde 80 år i december. Imponerande. Grattis! Tar oss ner längs Ringvägen. Dyning rullar in och sköljer upp över klipporna. Paddlar över Gårdsfjärden. Ute vid undervattensgrynnan Pigbådan reser sig ur inget ting en kraftig våg. Rundar Yttre Gården. Det är högvatten och havet dånar med full kraft upp över stränderna. Tar oss iland. Dricker kaffe och äter smörgås. Tar en promenad och tittar på vågorna. Tar oss nöjda hemåt…





Tack Pelle och Carina för en riktigt trevlig tur!